חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים קטנים ומתוקים מוקפצים וממולאים בקממבר על סלט עלי בייבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים קטנים ומתוקים מוקפצים וממולאים בקממבר על סלט עלי בייבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 פלפלים בייבי כתומים חצויים לאורך ושטופים
6 פרוסות גבינת קממבר
50 גרם חמאה
חופן עלי בייבי
שמן זית
אופן ההכנה
מכניסים את פרוסות הגבינה אל 6 חצאי פלפלים. ממיסים במחבת כבדה 25 גרם חמאה. מניחים את הפלפלים הממולאים כאשר הגבינה כלפי מעלה ומכניסים מייד לתנור למשך כשלוש עד ארבע דקות. מניחים בצד. ממיסים את החמאה הנותרת ומקפיצים את שאר חצאי הפלפל על המחבת להזהבה יפה מכל הכיוונים. מסירים מהאש.
במרכזה של צלחת הגשה מניחים את חופן עלי הבייבי. מזליפים עליהם מעט שמן זית. מסדרים מסביב את חצאי הפלפלים הממולאים. במרכז מניחים את חצאי הפלפלים המוקפצים שאינם ממולאים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון