הוראות הכנה
מרכיבים
7 פלפלים בייבי כתומים חצויים לאורך ושטופים
6 פרוסות גבינת קממבר
50 גרם חמאה
חופן עלי בייבי
שמן זית
אופן ההכנה
מכניסים את פרוסות הגבינה אל 6 חצאי פלפלים. ממיסים במחבת כבדה 25 גרם חמאה. מניחים את הפלפלים הממולאים כאשר הגבינה כלפי מעלה ומכניסים מייד לתנור למשך כשלוש עד ארבע דקות. מניחים בצד. ממיסים את החמאה הנותרת ומקפיצים את שאר חצאי הפלפל על המחבת להזהבה יפה מכל הכיוונים. מסירים מהאש.
במרכזה של צלחת הגשה מניחים את חופן עלי הבייבי. מזליפים עליהם מעט שמן זית. מסדרים מסביב את חצאי הפלפלים הממולאים. במרכז מניחים את חצאי הפלפלים המוקפצים שאינם ממולאים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון