הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים כתומים
1 פלפל צ'ילי
¼ כוס מים
¼ כוס מיץ לימון
¼ כוס שמן זית
כף חומץ
2 כפיות מלח
כפית סוכר
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים בגריל בתנור כרבע שעה מכל צד. מוציאים מהתנור ומקלפים אותם כאשר הם עדיין חמים. חותכים את הפלפלים לרצועות. שמים את המים, שמן, חומץ, סוכר, מלח ומיץ לימון בצנצנת קטנה וסוגרים אותה היטב. מנערים את הצנצנת עד אשר כל החומרים מתערבבים היטב ביחד. מעבירים את הפלפלים לקערה ושופכים עליהם את הרוטב. מערבבים היטב ומצננים. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון