חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלצ'ומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם brאני למדתי להכין פלפל צ'מה מבחור ממוצא טריפולי (לובי) brהאמת שאני מכין את הפלפלצ'ומה שונה וכמו במקור .אז מה ההבדל brלכם נתתי את המתכון הקל יותר ולהשתמש בפפריקה חריפה ומתוקה brאני קונה פלפל חריף יבש כמו נייר(כמה שיבש יותר טוב יותר) וכמו כן פלפל מתוק יבש brטוחן אותם במטחנת תבלינים המיוחדת שלי (כבר כתבתי וצילמתי אותה בפורום) brואז כאשר מתים מהארומה של הפפריקות הטחונות מוסיף את השום השמן והקרוויה brתצחקו אבל יש לי חבר טרפולטאי אמיתי ואני בפסח וראש השנה מכין לו פלפלצ'ומה brאז מה זה משנה לאיזו עדה brטעים??? אז זאת הצלחה כול טוב brפוקסי br br br br br br br
פלפלצ'ומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם brאני למדתי להכין פלפל צ'מה מבחור ממוצא טריפולי (לובי) brהאמת שאני מכין את הפלפלצ'ומה שונה וכמו במקור .אז מה ההבדל brלכם נתתי את המתכון הקל יותר ולהשתמש בפפריקה חריפה ומתוקה brאני קונה פלפל חריף יבש כמו נייר(כמה שיבש יותר טוב יותר) וכמו כן פלפל מתוק יבש brטוחן אותם במטחנת תבלינים המיוחדת שלי (כבר כתבתי וצילמתי אותה בפורום) brואז כאשר מתים מהארומה של הפפריקות הטחונות מוסיף את השום השמן והקרוויה brתצחקו אבל יש לי חבר טרפולטאי אמיתי ואני בפסח וראש השנה מכין לו פלפלצ'ומה brאז מה זה משנה לאיזו עדה brטעים??? אז זאת הצלחה כול טוב brפוקסי br br br br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות פפריקה חריפה
1כף פפריקה מתוקה
ראש שום כתוש
1/4 כוס שמן
1/2 כפית קרוויה(קימל טחון)
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לבחוש הכול הייטב
וזה פפלפל צ'ומה
כך נראה פלפלצ'ומה
מגיש: פוקסי99
מקור: חבר
שתף את המתכון