שלום לכולם brאני למדתי להכין פלפל צ'מה מבחור ממוצא טריפולי (לובי) brהאמת שאני מכין את הפלפלצ'ומה שונה וכמו במקור .אז מה ההבדל brלכם נתתי את המתכון הקל יותר ולהשתמש בפפריקה חריפה ומתוקה brאני קונה פלפל חריף יבש כמו נייר(כמה שיבש יותר טוב יותר) וכמו כן פלפל מתוק יבש brטוחן אותם במטחנת תבלינים המיוחדת שלי (כבר כתבתי וצילמתי אותה בפורום) brואז כאשר מתים מהארומה של הפפריקות הטחונות מוסיף את השום השמן והקרוויה brתצחקו אבל יש לי חבר טרפולטאי אמיתי ואני בפסח וראש השנה מכין לו פלפלצ'ומה brאז מה זה משנה לאיזו עדה brטעים??? אז זאת הצלחה כול טוב brפוקסי br br br br br br br
|
|
שלום לכולם brאני למדתי להכין פלפל צ'מה מבחור ממוצא טריפולי (לובי) brהאמת שאני מכין את הפלפלצ'ומה שונה וכמו במקור .אז מה ההבדל brלכם נתתי את המתכון הקל יותר ולהשתמש בפפריקה חריפה ומתוקה brאני קונה פלפל חריף יבש כמו נייר(כמה שיבש יותר טוב יותר) וכמו כן פלפל מתוק יבש brטוחן אותם במטחנת תבלינים המיוחדת שלי (כבר כתבתי וצילמתי אותה בפורום) brואז כאשר מתים מהארומה של הפפריקות הטחונות מוסיף את השום השמן והקרוויה brתצחקו אבל יש לי חבר טרפולטאי אמיתי ואני בפסח וראש השנה מכין לו פלפלצ'ומה brאז מה זה משנה לאיזו עדה brטעים??? אז זאת הצלחה כול טוב brפוקסי br br br br br br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות פפריקה חריפה
1כף פפריקה מתוקה
ראש שום כתוש
1/4 כוס שמן
1/2 כפית קרוויה(קימל טחון)
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לבחוש הכול הייטב
וזה פפלפל צ'ומה
כך נראה פלפלצ'ומה
מגיש:
מקור: חבר
שתף את המתכון