חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל גזעי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנסיון אישי פלפל מזרחי מעולה!
פלפל גזעי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנסיון אישי פלפל מזרחי מעולה!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג חומוס שהושרה במים יום קודם!
2 בצלים גדולים.
ראש שום קלוף.
2 פרוסות לחם שחור שרוי במים.
חצי כוס קמח.
צרור פטרוזיליה.
50 גרם כוסברה טחונה.
50 גרם כמון טחון.
50 גרם חוויג' למרק.
4 שקיות אבקת אפיה.
מלח.
מים לפי הצורך.
אופן ההכנה
מסננים את המים מהחומוס וטוחנים אותו יחד עם 2 הבצלים, שני השום, הלחם,והפטרוזיליה. מוסיפים את יתר התבלינים, הקמח, אבקת האפיה, המלח ומים עד לקבלת בצק שאפשר ליצור ממנו כדורי פלפל !
מחממים בסיר שמן עמוק לחום גבוה (אפשר לבדוק את חום השמן עם כף עץ כאשר עולות בועות השמן חם).בידים לחות יוצרים כדורי פלפל ומטגנים בשמן עד לצבע חום בהיר בינוני.
מגישים בפיתות רצוי עבודת יד, סלט ירקות, חמוצים, וטחינה.
מעדן , בתאבון!
מגיש: yoelak
מקור: ידע אישי מנסיון
שתף את המתכון