חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל חלפניו ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל הפשוט והטעים הזה נמכר בדוכני רחוב רבים במקסיקו. brלאוהבי החריף. brניתן להחליף את הגבינה בטופו לגירסא טבעונית. br brפלפלים חלפניו טריים ניתן להשיג בחנות המפעל של חברת טרז פזוס - https://www.trespesos.co.il/
פלפל חלפניו ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל הפשוט והטעים הזה נמכר בדוכני רחוב רבים במקסיקו. brלאוהבי החריף. brניתן להחליף את הגבינה בטופו לגירסא טבעונית. br brפלפלים חלפניו טריים ניתן להשיג בחנות המפעל של חברת טרז פזוס - https://www.trespesos.co.il/
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלי חלפניו ירוקים, טריים או כבושים, או פלפלים חריפים אחרים.
100 גרם גבינת חלומי פרוסה ל-10 אצבעות בעובי 2 ס"מ
אופן ההכנה
1.בעזרת סכין קטנה וחדה חורצים חריץ לאורך כל פלפל, מרוקנים את הגרעינים ומסירים את הגיד הלבן העובר לאורכו.
2.מכניסים מקל גבינה או טופו לתוך החריץ כך שייעלם בתוך הפלפל.
3.מחממים מחבת פסים או גריל וצולים את החלפניו כ-4 דקות עד שהוא מתרכך מעט. הופכים לצד השני וצולים דקה ?שתיים נוספות.
4.מגישים בתור מנת פתיחה או על טאקו ? בתוספת סלסה, פריחול'ס וגואקמולה.
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון