הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים חריפים חצויים ומנוקים היטב מגרעינים ומהחלק הלבן הפנימי
4 כפות גבינה לבנה 9%
4 כפות גבינה מגורדת מסוג צ'דר
1 כוס חלב
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם יבש
2 ליטרים שמן (לטיגון)
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את הגבינה היטב
2. ממלאים כל מחצית פלפל בגבינה המעורבת
3. מסדרים צלחת עם כוס חלב ובצלחת נפרדת את הקמח ובצלחת נפרדת את פרורי הלחם
4. לוקחים כל חצי פלפל ממולא וטובלים ראשית בחלב אחרי זה בקמח שוב בחלב ובפרורי הלחם
5. בסיר טיגון על אש בינונית מטגנים את הפלפלים כ 3 דקות
6. מוציאים למגבוני נייר לספיגה
7. אוכלים מיד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון