חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל חריף ממולא בדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל חריף ממולא בדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פלפלים ירוקים גדולים חריפים
250 גרם עגבניות חלוטות, קלופות, נקיות מגרעינים וקצוצות
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן זית
שמן לטיגון
למילוי:
500 גרם פילה לבן של דג ים
1 תפו"א מבושל ומעוך לפירה
150 גרם פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
1 פרוסת לחם מפוררת
4 כפות שמן זית
1 כפית גרגרי כוסברה טחונים
1 כפית כמון
50 גרם הריסה
1 כפית פפריקה מתוקה
4 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מוציאים בזהירות את גבעולי הפלפל החריף, בעזרת משיכה עדינה (בהתחלה משקיעים את הגבעול פנימ ואח"כ מושכים), מנקים מגרעינים ושומרים את הפלפלים עם הגבעולים בצד.
חולטים את הדג במי מלח למשך כעשר דקות. קוצצים את הדג היטב. מערבבים את הדג הקצוץ עם יתר חומרי המילוי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים בה קלות את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כך כחמש עד שבע דקות לקבלת רוטב סמיך.
ממלאים את הפלפלים בתערובת הדג בזהירות (לא לפגוע בפלפל). סוגרים עם גבעול. מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את הפלפלים כשלוש דקות בשמן רותח.
מניחים מהרוטב במרכז צלחת ההגשה. מעל מניחים שני פלפלים לכל סועד. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה טוניסיה
שתף את המתכון