הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון
10 פלפלים ירוקים בגודל בינוני
3/4 כוס אורז
4 כפות שמן
בצל בינוני
1/2 כפית פלפל שחור
200 גרם רסק עגבניות משומר
1 ביצה גדולה
1כף רוטב סויה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
מנקים את הפלפלים לאחר שחתכנו בזהירות את ראשם.
קוצצים את הבצל דק.
מוסיפים לבשר הטחון את האורז השמן המלח הביצה הפלפל שחור וכן את הבצל ומערבבים
היטב.
ממלאים את הפלפלים כדי 3/4 מגודלם.
בסיר גדול ורחב, יוצקים מעט שמן ומוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים על אש בינונית
עד להשחמה חלקית של הקמח, ואז מוסיפים תוך כדי ערבוב 5 כוסות מים, את רסק
העגבניות כף סויה מעט פלפל שחור ועוד מעט מלח לפי הטעם.
מכניסים את הפלפלים ןמבשלים שעה וחצי, על אש בינונית.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון