חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל ממולא ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים טעימים מאוד, כדאי לנסות.
פלפל ממולא ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים טעימים מאוד, כדאי לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון
10 פלפלים ירוקים בגודל בינוני
3/4 כוס אורז
4 כפות שמן
בצל בינוני
1/2 כפית פלפל שחור
200 גרם רסק עגבניות משומר
1 ביצה גדולה
1כף רוטב סויה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
מנקים את הפלפלים לאחר שחתכנו בזהירות את ראשם.
קוצצים את הבצל דק.
מוסיפים לבשר הטחון את האורז השמן המלח הביצה הפלפל שחור וכן את הבצל ומערבבים
היטב.
ממלאים את הפלפלים כדי 3/4 מגודלם.
בסיר גדול ורחב, יוצקים מעט שמן ומוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים על אש בינונית
עד להשחמה חלקית של הקמח, ואז מוסיפים תוך כדי ערבוב 5 כוסות מים, את רסק
העגבניות כף סויה מעט פלפל שחור ועוד מעט מלח לפי הטעם.
מכניסים את הפלפלים ןמבשלים שעה וחצי, על אש בינונית.
מגיש: ytzhak
מקור: עצמי
שתף את המתכון