חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל צושקה אדום (לא חריף)קלוי בתחמיץ שום ובלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מחמצים שתמיד נחטפת
פלפל צושקה אדום (לא חריף)קלוי בתחמיץ שום ובלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מחמצים שתמיד נחטפת
הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 פלפלים אדומים גדולים קלויים ומקולפים
לרוטב
4 ראשי שום כתושים
מלח גס - לפי הטעם
1/4 כוס חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1/4 כוס שמן רגיל
1 כפית סוכר
מיץ מ-1 לימון
3 עלי דפנה
5 כדורי פלפל אנגלי
אופן ההכנה
1.מסדרים את הפלפלים על תבנית חד פעמית וקולים אותם בגריל עד לשינוי צבע הקליפה
2.מעבירים אותם לשקית ניילון מהסופר קושרים ומשהים ל 5 דקות
3.פותחים ומשילים את קליפת הפלפל
4.מכניסים לצנצנת את חומרי המישרה וסוגרים היטב ומנערים בקצב הסמבה
כמה דקות
5. מעבירים לכלי אחסנה את הפלפלים ושופכים מעליהם את המישרה
6. מוכן לאכילה לאחר שעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון