הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 פלפלים אדומים גדולים קלויים ומקולפים
לרוטב
4 ראשי שום כתושים
מלח גס - לפי הטעם
1/4 כוס חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1/4 כוס שמן רגיל
1 כפית סוכר
מיץ מ-1 לימון
3 עלי דפנה
5 כדורי פלפל אנגלי
אופן ההכנה
1.מסדרים את הפלפלים על תבנית חד פעמית וקולים אותם בגריל עד לשינוי צבע הקליפה
2.מעבירים אותם לשקית ניילון מהסופר קושרים ומשהים ל 5 דקות
3.פותחים ומשילים את קליפת הפלפל
4.מכניסים לצנצנת את חומרי המישרה וסוגרים היטב ומנערים בקצב הסמבה
כמה דקות
5. מעבירים לכלי אחסנה את הפלפלים ושופכים מעליהם את המישרה
6. מוכן לאכילה לאחר שעה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון