חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל (שושקה) ממולא בפטה,ריחן וצנוברים בנוסח הבלקן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל (שושקה) ממולא בפטה,ריחן וצנוברים בנוסח הבלקן מתאבן מדהים מומלץ
פלפל (שושקה) ממולא בפטה,ריחן וצנוברים בנוסח הבלקן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל (שושקה) ממולא בפטה,ריחן וצנוברים בנוסח הבלקן מתאבן מדהים מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים מזן שושקה מטוגנים ומקולפים עם הראש נקי מגרעינים
שמן לטיגון עמוק
לתערובת המילוי:
2 כפות גבינת עיזים רכה
2 כפות גבינת פטה צאן מגוררת
כף קשקבל צאן מגורר
1 כפית שום כתוש
1.5 כף צנוברים מושחמים
4 עלי בזיליקום קצוצים
לציפוי:
½ כוס קמח
2 ביצים טרופות עם מעט מים
תערובת מכוס פירורי לחם ו - ½ כוס קמח תירס
לרוטב:
1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסא
1 כוס פלפלים אדומים קלויים ( או מטוגנים) וקלופים חתוכים לרצועות גסות
2 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח לתיבול
פלפל שחור גרוס לתיבול
2 כפות יוגורט כבשים
לעיטור:
עלי בזיליקום/ רוזמרין
גבינת פטה מגוררת
יוגורט כבשים
שמן בזיל ירוק ( שמן טחון בעירית או בזיליקום לאחר לפחות יומיים של מנוחה)
אופן ההכנה
להכנת הרוטב:
מטגנים את שיני השום בשמן זית חם עד להזהבה קלה.
מוסיפים את העגבניות, ממליחים ומפלפלים. מבשלים כ- 30 דקות.
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומניחים להתבשל עוד כ- 30 דקות.
מוסיפים יוגורט כבשים מערבבים מעט ומעבירים לבלנדר וטוחנים.
מערבבים את הגבינות עם הבזיליקום והצנוברים.
ממלאים את הפלפלים במלית ע"י שק זילוף, וסוגרים היטב.
מצפים בקמח, טובלים בביצה ומצפים בתערובת פירורי הלחם וקמח התירס.
חוזרים על הפעולה שוב עם ביצה ואח"כ תערובת פירורי הלחם עם קמח התירס.
נועצים קיסמים לאורך הפלפל בחיבור ומקררים במקרר כ- 1.5-2 שעות או עד לטיגון.
מטגנים את הפלפלים בשמן עמוק וחם עד להזהבה מס` דקות ומספיגים בנייר סופג.
חוצים את הפלפלים באלכסון ומגישים עם הרוטב בליווי יוגורט, עלה רוזמרין, שמן ירוק ופטה צאן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צחי בוקשתתר
שתף את המתכון