חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל שושקה צלוי במילוי פסטו, צנוברים, גבינות ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את פלפל השושקה המתקתק אפשר להחליף בפטריית פורטבלו (ללא הרגל), או בחצאי זוקיני לאחר שרוקנו מעט מתוכנם, גם חצילים קטנים יתאימו ועוד, פשוט תבדקו מהם הירקות השולטים בעונה על המדפים ואת איכותם. brאת המילוי ניתן להחליף גם כן: פסטו אפשר להמיר בממרח עגבניות מיובשות או בטפנד זיתים, את הגבינות ניתן להמיר בגבינות מסוג אחר כמו סנט- מור או גבינות כחולות וכו'. brאני דוגל במתן דרור ליצירתיות השוכנת בכל אחד ואחד מאיתנו, כך שגם המנה יכולה לקבל פנים שונות בכל פעם ואופן הגשת המנה חשובה לא פחות. ניתן לקשט מנה אישית בשמן ירוק או בצבעים אחרים, או בקולי סלק . br
פלפל שושקה צלוי במילוי פסטו, צנוברים, גבינות ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את פלפל השושקה המתקתק אפשר להחליף בפטריית פורטבלו (ללא הרגל), או בחצאי זוקיני לאחר שרוקנו מעט מתוכנם, גם חצילים קטנים יתאימו ועוד, פשוט תבדקו מהם הירקות השולטים בעונה על המדפים ואת איכותם. brאת המילוי ניתן להחליף גם כן: פסטו אפשר להמיר בממרח עגבניות מיובשות או בטפנד זיתים, את הגבינות ניתן להמיר בגבינות מסוג אחר כמו סנט- מור או גבינות כחולות וכו'. brאני דוגל במתן דרור ליצירתיות השוכנת בכל אחד ואחד מאיתנו, כך שגם המנה יכולה לקבל פנים שונות בכל פעם ואופן הגשת המנה חשובה לא פחות. ניתן לקשט מנה אישית בשמן ירוק או בצבעים אחרים, או בקולי סלק . br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים-
6 יחידות פלפל שושקה אדומים (מאורכים)
מעט שמן זית לצלייה
חופן צנוברים קלויים
חצי כוס רוטב פסטו מוכן (בייתי ולא קנוי)
עגבניות שרי חצויות
250 גר' גבינת פטה עיזים מפוררת
ענפי טימין
פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
אופן ההכנה-
חוצים את הפלפלים לאורכם ומשאירים לכל חצי את העוקץ למטרה דקורטיבית, מנקים מהזרעים ומהקרום הלבן.
צולים את הפלפלים במחבת גדולה עם שמן זית משני הצדדים ל 2-3 דקות מבלי לאבד את הצורה הקעורה שלהם.
מסדרים על מגש מתכת מרופד בנייר אפייה.
מורחים בחלק הפנימי של הפלפלים רוטב פסטו, מפזרים מעט חצאי עגבניות שרי, צנוברים, גבינת פטה ומעל הכל מפזרים פירורי לחם מתובלים (למעטה פריך).
מעטרים בענף טימין אחד לכל חצי פלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למספר דקות עד שהגבינה נמסה מעט ושולי הפלפל נחרכים.
להגיש חם או בטמפרטורת החדר בתוספת לחם טרי ועוד פסטו טרי.
מגיש: מתוק
מקור:
שתף את המתכון