הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח לבן
1 כוס חלב
מים לפי הצורך ( כ 1/4 כוס)
1 ביצה
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה עמוקה את הקמח, חלב, ביצה ושמן. מוסיפים מים לפי הצורך כדי לקבל בלילה יפה. יוצקים כמות קטנה מהבלילה למחבת טפלון טוב ומטגנים עד לאפשר להפוך. הופכים, מטגנים עוד מספר שניות ומורידים. אין צורך להוסיף שמן למחבת. חוזרים על התהליך עד סוף הבלילה.
ניתן להגיש עם ממרח שוקולד, גבינה למריחה או חומוס. כל סועד מורח על ה פלצ'ינטה את מה שיחפוץ, מגלגל, נוגס ונהנה.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון