חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנה טונה אדומה ברוטב לימון, צ'ילי וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנה טונה אדומה ברוטב לימון, צ'ילי וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה טונה אדומה טריה
3 כפות שמן בוטנים (אפשר שמן אחר, אבל לא שמן זית)
500 גרם פסטה פנה
60 גרם ג'ינג'ר טרי, מגורר
8 שיני שום
1 פלפל חריף
4 כפות מיץ לימון
1 כוס עלי כוסברה, קצוצים
כף רוטב דגים Nam-Pla (להשיג בחנויות המתמחות במוצרי המזרח הרחוק)
אופן ההכנה
1. פורסים את הטונה לרצועות באורך 7 ס"מ, במחבת מחממים שמן בוטנים, וכשהוא חם מאד
2. מטגנים את רצועות הטונה טיגון מהיר כך שהן מתקבלות צרובות ופריכות מבחוץ. שומרים בצד
3. מבשלים את הפנה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
4. במחבת מחממים מעט שמן בוטנים ומטגנים קלות ג'ינג'ר, שום, פלפל חריף ומיץ לימון ורוטב דגים.
5. מוסיפים את הפסטה, הטונה והכוסברה, מקפיצים במהירות ומגישים.
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: על השולחן
שתף את המתכון