חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנה קוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאוד טעים. עשוי משמנת ורוטב קרמל
פנה קוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאוד טעים. עשוי משמנת ורוטב קרמל
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 ליטר שמנת מתוקה
14 גרם ג'לטין
כוס אחת סוכר
1/2 כוס מים
2 חבילות סוכר וניל
אופן ההכנה
1.ממיסים את הג'לטין במעט שמנת.
2.שמים בסיר את שאר השמנת, הג'לטין המומס וסוכר הווניל ומביאים לרתיחה. מורידים מן האש ומקררים מעט.
3.שמים בסיר את הסוכר והמים ויוצרים קרמל. לדאוג שהקרמל יהיה דליל למדי.
4.בצלוחיות הגשה שמים כף אחת של קרמל ושופכים מעל את השמנת המבושלת.
5.מקררים במקרר עד שמתקשה.
6.מוציאים מהמקרר, עם סכין משחררים מעט את הפנקוטה מדפנות הקעריות, והופכים כל קערית על צלוחית הגשה.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון