הוראות הכנה
מרכיבים
250 מ"ל שמנת מתוקה
40 גר' סוכר
עלה גלטין (מרוכך במים קרים)
175 גר' יוגורט עיזים
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לחמם חצי מכמות השמנת עם הסוכר עד שהסוכר מתמוסס ולהוסיף פנימה את עלה הג'לטין (לאחר שרוכך) להקציף את יתרת השמנת למרקם יוגורט. לערבב את השמנת החמה עם הווניל והיוגורט ולקרר תוך כדי ערבוב מעל קערה עם מים וקרח ולקפל פנימה את השמנת.
למזוג לכלים אישיים ולקרר/ להקפיא.
להגיש עם רוטב קרמל/ פירות יער/ פסיפלורה.
מגיש:
מקור: קייטרינג מתוקה
שתף את המתכון