הוראות הכנה
מרכיבים
1. ליטר חלב
4. כפות מיץ לימון
בד גאזה
אופן ההכנה
מביאים את החלב לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון. מרתיחים שוב ומבשלים תוך בחישה מתמדת עד שהחלב נקרש. יוצקים את הבלילה לתוך הבד המונח בתוך מסננת. אוספים את פינות יריעת הבד ולוחצים את הצרור בעדינות כדי להוציא את המים מהחלב שנקרש. מעצבים את הצרור לצורת קובייה. שמים על הקובייה קרש חיתוך או צלחת כבדה ומניחים לשעתיים.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון