חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקוטה דל וילה קומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקוטה דל קומו נימוך בפה מדליק
פנקוטה דל וילה קומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקוטה דל קומו נימוך בפה מדליק
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
4 מיכלי שמנת מתוקה
14 גרם ג'לטין (1 שקית)
כוס אחת סוכר
1/2 כוס מים
2 שקיות סוכר וניל
4 -5 רצועות קליפת תפוז דקות מאוד לקישוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
ממיסים את הג'לטין במעט שמנת.
שמים בסיר את שאר השמנת, הג'לטין המומס וסוכר הווניל ומביאים
לרתיחה.מורידים מן האש ומקררים מעט.
שמים בסיר את הסוכר והמים ויוצרים קרמל. לדאוג שהקרמל יהיה דליל
למדי.
בצלוחיות הגשה שמים כף אחת של קרמל ושופכים מעל את השמנת המבושלת.
מקררים במקרר עד שמתקשה.
מוציאים מהמקרר, עם סכין משחררים מעט את הפנקוטה מדופנות הקעריות,
והופכיםכל קערית על צלוחית הגשה.
מגרדים מעט קליפת תפוז ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון