הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חלב קר
1 כוס קמח רגיל
1 ביצה
2 כפות סוכר
תרסיס שמן או שמן רגיל לשימון המחבת
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת הומוגנית ובלי גושים,
(מומלץ להשתמש במערבל ידני)
מרססים מעט שמן או מורחים שכבה דקה, במחבת קטנה
מוזגים בכף תלולית מהתערובת למחבת, מפזרים בזריזות , תוך סיבוב המחבת ומטגנים דקה עד שמשחים.
והופכים לצד שני לטיגון נוסף.
כך עושים עם כל הבלילה עד שמסיימים.
מגישים חם עם סירופ שוקולד, סירופ מייפל , דבש, סילאן ואפילו עם גבינת סקי וניל
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון