חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק אוסטרי מדהים קייזרשמרן(KAISERSCHMARRN)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק אוסטרי מדהים קייזרשמרן(KAISERSCHMARRN)
פנקייק אוסטרי מדהים קייזרשמרן(KAISERSCHMARRN)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק אוסטרי מדהים קייזרשמרן(KAISERSCHMARRN)
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות לחלבונים ולחמונים
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל או שקית סוכר וניל
1 כף גרדת קליפת תפוז/לימון
3/4 כוס קמח
2/3 כוס חלב
3/4 חבילה חמאה רכה
קורט מלח
חמאה לטיגון
1/4 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. בקערת מערבל ידני מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר, תמצית הוניל/סוכר הוניל, גרדת התפוז/הלימון והמלח עד שהכל הופך בהיר ותפוח.
2.מוסיפים את הקמח לתערובת בחלקים חלקים. כל פעם מפסיקים לרגע את פעולת המיקסר, מוסיפים קצת מהקמח וממשיכים להקציף כחצי דקה, עד להוספת כל הקמח לתערובת.
3.מוסיפים גם את החמאה והחלב וממשיכים להקציף עד לתערובת חלקה ואחידה.
4. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס הסוכר הנותרת עד לקבלת קצף יציב אך גמיש.
5.מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
6.במחבת מחממים קצת חמאה. שופכים למחבת את התערובת ומטגנים לאט על אש בינונית נמוכה. עד להשחמה.
7. הופכים את הפנקייק באמצעות הורדתו לצלחת והיפוכה ומשחימים על אש נמוכה
8. באמצעות שני מצלגות קורעים את הפנקייק לחתיכות
9.מפזרים על כל מנה אבקת סוכר ומגישים עם רסק תפוחי עץ או ריבת דומדמניות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון