הוראות הכנה
מרכיבים
800 ג"ר חבילת פסטה ברילה (רביולי)
2-3 כפות שמן זית כתית
1 מלח ים
2 בצלים פרוסים דק
1 חב' מנגולד חתוך דק
1/4 כוס גבינת פרמזן, מגורר טרי
1/2 כוס אגוזי לוז, קלויים וקצוצים
1 כוס ריבועי בטטה (מבשלים כ 15 דקות וחותכים)
גרידת מלימון אחד
1/4 כוס עירית, קצוצה
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים רותחים ומעט מלח מבשלים את הרביולי כ 8 דקות (או לפי הרישום על האריזה )
2. מסננים את הפסטה במסננת תחת מים קרים ומוסיפים כף שמן זית ומערבבים ידנית
3. במקביל על מחבת עבה עם 1 כף שמן זית מטגנים את הבצלים עד הזהבה עמוקה
4. ממש לפני ההגשה במחבת גדולה על אש גבוהה. מוסיפים את הכף הנותרות של שמן הזית, את הפסטה. מוסיפים את הבצל, ולאחר מכן מנגולד. ברגע שהמנגולד מתכווץ מוסיפים את כוס הבטטה את הגבינה ואת אגוזי לוז.
5.מקפלים בעדינות בכדי לא למחוץ את הפסטה מוסיפים את וגרידת לימון. מורידים מהאש.
מגישים על צלחת גדולה בעיטור עירית ואגוזי לוז הנותרים ופרמזן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון