חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בעגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הינו אישי ולפי דעתי מאוד מאוד מוצלח. brמיועד לאניני הטעם שבינינו ולא לאוהבי רטבי השמנת והעגבניות.
פסטה בעגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הינו אישי ולפי דעתי מאוד מאוד מוצלח. brמיועד לאניני הטעם שבינינו ולא לאוהבי רטבי השמנת והעגבניות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 - חבילת פסטה.
2 - בצלים קצוצים דק דק.
5 - שיני שום חתוכים לחתיכות קטנות
פטריות יער בכמות שאתם אוהבים חתוכות לפרוסות דקות
5 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות / עגבניות שרי חצויות
30 עךי בזיליקום קרועים לחתיכות
חופן צנוברים קלוי
תבלינים
שמן זית
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה.
במחבת עמוקה ונפרדת מחממים שמן זית ומכניסים לתוכו את הבצל. מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף ומוסיפים את השום ומטגנים כ - 3 דקות נוספות.
מוסיפים את הפטריות ומחכים לקבלת גוון זהוב של הבצל ושל הפיטריות.
מוסיפים את העגבניות ונותנים לכל הנוזלים לצאת מהם.
שמים את עלי הבזיליקום וממשיכים לערבב קלות.
מתבלים במלח, פלפל, אורנגו, צ'ילי וכל העולה על רוחכם.
מוסיפים את הצנוברים הקלויים ומורידים מהאש.
מערבבים עם הפסטה השטופה וטורפים את הכל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון