הוראות הכנה
מרכיבים
1 - חבילת פסטה.
2 - בצלים קצוצים דק דק.
5 - שיני שום חתוכים לחתיכות קטנות
פטריות יער בכמות שאתם אוהבים חתוכות לפרוסות דקות
5 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות / עגבניות שרי חצויות
30 עךי בזיליקום קרועים לחתיכות
חופן צנוברים קלוי
תבלינים
שמן זית
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה.
במחבת עמוקה ונפרדת מחממים שמן זית ומכניסים לתוכו את הבצל. מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף ומוסיפים את השום ומטגנים כ - 3 דקות נוספות.
מוסיפים את הפטריות ומחכים לקבלת גוון זהוב של הבצל ושל הפיטריות.
מוסיפים את העגבניות ונותנים לכל הנוזלים לצאת מהם.
שמים את עלי הבזיליקום וממשיכים לערבב קלות.
מתבלים במלח, פלפל, אורנגו, צ'ילי וכל העולה על רוחכם.
מוסיפים את הצנוברים הקלויים ומורידים מהאש.
מערבבים עם הפסטה השטופה וטורפים את הכל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון