הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פסטה פסטה או מקרוני 75 גרם
1 כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוץ דק
1 כוס עדשים ירוקים מיובשים(שטופים)
6 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות עלי קוסברה או פטרוזיליה קצוצים לפיזור מעל
אופן ההכנה
1.מרתיחים מקרוני במים מומלחים למשך 8 דקות. מצננים ומסננים מוסיפים 1/2 כפית שמן זית מערבבים ומניחים בצד.
2. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית מוסיפים בצל ומטגנים כ -4 דקות עד שהבצל מזהיב מעט מוספים את השום לעוד חצי דקה .
3.מוסיפים את העדשים הירוקים והתבלנים והמים ומבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות.
4.מוסיפים את המקרוני ואת כוסברה/פטרוזיליה קצוצה. (שמור 1 כף כוסברה/פטרוזיליה לקישוט). מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסירים מהאש. מקשטים עם כוסברה/פטרוזיליה הנותרים ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון