הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
3 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
400 גרם פסטה פנה
מלח
פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק פטריות
צנוברים קלויים
¼ כוס מים
אופן ההכנה
לטגן את הפטריות בשמן זית כ-5 דקות. להוסיף שום ולערבב כ-½ דקה נוספת
להוסיף תבלינים ומים, לבשל על אש נמוכה כ-5 דקות. אם חסרים מים, להוסיף מעט.
לכבות את האש להוסיף פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
לבשל את הפסטה, לסנן ולערבב עם הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון