הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה(מאיזה סוג שרוצים)
1 בצל קצוץ דק דק
כפית אורגנו
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל לבן
כפית גדושה של אבקת מרק
מלח לפי הטעם
4 שיני שום קצוצים דק דק
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום עד לטיפה התרככות(לא לתת לשום להישרף),מוסיפים את העגבניות,מביאים לרתיחה את העגבניות,מוסיפים אורגנו,פלפל ,אבקת מרק,מלח,פפריקה,מבשלים ל20 דקות ומכבים.
במקביל מבשלים את הפסטה (לפי ההוראות),מוסיפים קצת שמן ומלח למים מכבים ובתאבון...
(למי שרוצה את הרוטב חריף,אפשר להוסיף פפריקה חריפה או קצת פלפל שטה).
מגיש:
מקור: עידו
שתף את המתכון