הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
לבצק:
500 גר' קמח
3 חלמונים
1 כפית מלח
לרוטב:
400 גר' פטריות
50 גר' חמאה
כפית חרדל
400 סמ"ק שמנת מתוקה
כוס יין לבן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, החלמונים והמלח. לשים עד קבלת בצק אחיד.
לאחר שהבצק מוכן יוצרים צורות של פסטה. מכניסים לסיר עם מים רותחים עד לקבלת פסטה מוכנה (כ- 10 דקות).
לרוטב:
מחממים את החמאה במחבת. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את היין, הפלפל, אגוז המוסקט והמלח. מביאים שוב לרתיחה ומכבים את האש.
מגיש:
מקור: עושים חיים וטעים
שתף את המתכון