חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמן זית עם עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב שמן זית עם עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.עשר עגבניות שרי בשלות
2.עשרה בצלצלים או בצלי שאלוט
3.עשר שיני שום
4.עלי תימין מארעה גבעולים
5.שניים שלושה חזות עוף במשקל כולל של 300 גרם לערך
6.שתי כפות צנוברים
7.פלפל שחור
8.מלח
9.ספגטי
10.צרור קטן של בזיליקום
11.ארבע כפות שמן זית
12.פרמז'ן להגשה
אופן ההכנה
1.חותכים את העגבניות לרבעים.
2.קולפים את הבצלצלים וחותכים לחצאים או רבעים בהתאם לגודל.
3.מקלפים את שיני השום
4.מחממים מחבת עם שמן זית מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את האש לאש קטנה, מכסים את המחבת ומטגנים עד שהעגבניות הגירו את המיצים שלהן.
5. מוסיפים את הבצלים והשום ומתבלים בפלפל שחור, מלח ותימין ומבשלים עוד מספר דקות עד שהבצל מזהיב.
6.חותכים את חזה העוף לפיסות בגודל של ס"מ וחצי על ס"מ וחצי ומתבלים במעט פלפל שחור ומלח.
7.מוסיפים את העוף למחבת מערבבים קצת ומכסים שוב לבערך עוד כ-5 דקות שהעוף יתבשל בעזרת האדים, כשמוכן מכבים את האש.
8.מבשלים את הספגטי בהרבה מים ומעט מלח. כאשר הספגטי מוכן מסננים אך לא שוטפים.
9.מעבירים את הספגטי למחבת עם הקוביות חזה העוף והרוטב ומוסיפים מעט בזיליקום קצוץ ומערבבים היטב.
10. קולים את הצנוברים כשתי דקות במחבת חמה, ללא שמן תוך כדי ערבוב.כשמוכן מפזרים מעל הפסטה יחד עם פרמז'ן מגורר.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון