הוראות הכנה
מרכיבים
1)6 חבילות שמנת מתוקה.
2) 4 חבילות פטריות שמפניון טריות או בשימורים.
3)ראש וחצי שום קטוש.
4)אבקת מרק פטריות (המלצה שלי של חברת "תלמה").
5)פסטה ארוכים.
אופן ההכנה
ראשית יש לטגן את השום הקטוש כ- 5 דקות לא יותר!!! באש קטנה.
יש לחתוך את הפטריות לרבעיות, לפני החיתוך להשים את הפטריות במים רוטחים ולאחר מכן לשטוף היטב. כאשר השום מוכן יש להוסיף את הפטריות החתוכות לתוך הסיר/מחבת (אבל שיהיה עמוק) לערבב הייטב עד שהפטריות סופג את הטעם של השום.
כאשר שהשום והפטריות מכנות להוסיף את כל חבילות השמנת המתוקה אל תוך הסיר/מחבת ולבחוש היטב, כאשר הרוטב מתחיל לבעבע יש להוסיף כף אבקת מרק פטריות ולבחוש היטב ולאחר מכן עוד פעם וכול... עד שהרוטב מבעבע וסמיך כך נדע עם הרוטב מוכן.
להכנת הפסטה: יש להרטים מים בסיר, כאשר הסיר מגיע לריתוך יש להוסיף 3 כפות שמו וכף מלח ולערבב מעט יש לשיבור את הפסטה לחציים ולהוסיף אל תוך הסיר עד שהוא נהיה רך.
כך נדע עם הפסטה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון