חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל זה טעים מאוד וכל אחד יתחבר אליו מומלץ לארוחת צוהריים.
פסטה ברוטב שמנת ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל זה טעים מאוד וכל אחד יתחבר אליו מומלץ לארוחת צוהריים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1)6 חבילות שמנת מתוקה.
2) 4 חבילות פטריות שמפניון טריות או בשימורים.
3)ראש וחצי שום קטוש.
4)אבקת מרק פטריות (המלצה שלי של חברת "תלמה").
5)פסטה ארוכים.
אופן ההכנה
ראשית יש לטגן את השום הקטוש כ- 5 דקות לא יותר!!! באש קטנה.
יש לחתוך את הפטריות לרבעיות, לפני החיתוך להשים את הפטריות במים רוטחים ולאחר מכן לשטוף היטב. כאשר השום מוכן יש להוסיף את הפטריות החתוכות לתוך הסיר/מחבת (אבל שיהיה עמוק) לערבב הייטב עד שהפטריות סופג את הטעם של השום.
כאשר שהשום והפטריות מכנות להוסיף את כל חבילות השמנת המתוקה אל תוך הסיר/מחבת ולבחוש היטב, כאשר הרוטב מתחיל לבעבע יש להוסיף כף אבקת מרק פטריות ולבחוש היטב ולאחר מכן עוד פעם וכול... עד שהרוטב מבעבע וסמיך כך נדע עם הרוטב מוכן.
להכנת הפסטה: יש להרטים מים בסיר, כאשר הסיר מגיע לריתוך יש להוסיף 3 כפות שמו וכף מלח ולערבב מעט יש לשיבור את הפסטה לחציים ולהוסיף אל תוך הסיר עד שהוא נהיה רך.
כך נדע עם הפסטה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון