חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת ופיטריות- מעדן!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מה שצריך לדעת כאן זה להכין פסטה (הוראות היצרן) לחתוך פטריות- להדליק את הכיריים ולערבב!
פסטה ברוטב שמנת ופיטריות- מעדן!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מה שצריך לדעת כאן זה להכין פסטה (הוראות היצרן) לחתוך פטריות- להדליק את הכיריים ולערבב!
הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת פטריות שמפיניון
חצי חבילת פסטה (כל צורה שאתם רוצים, מומלץ פטוצ'יני בשביל הרושם)
מיכל שמנת לבישול
בצל בינוני
שקית אבקת רוטב/מרק פטריות
כפית חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט טחון (לא חובה!|)
פרמזן מומלץ למי שאוהב.
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה ע"פ הראות היצרן.
בנתיים שהפסטה מתבשלת, חותכים את הפטריות לפרוסות וקוצצים את הבצל. מחממים מחבת ובו את החמאה.
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף ומוסיפים את הפטריות. ממליחים ומפלפלים.
כשהפטריות מצטמקות (כעבור 10 דקות בערך)
מוסיפים חצי ממיכל השמנת המתוקה, ומערבבים היטב.
את חצי השמנת שנותרה מערבבים בקערה עם אבקת רוטב הפטריות עד שאין גושים, ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב, ומנמיכים את האש לצימצום.
ביינתיים מוצאים את הפסטה, מסננים ושוטפים.
כשהרוטב מצומצם מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מוסיפים מעט אגוז מוסקט.
מגישים חם, מומלץ עם פרמזן מגורר מעל הכל. 🙂
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון