הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת פטריות שמפיניון
חצי חבילת פסטה (כל צורה שאתם רוצים, מומלץ פטוצ'יני בשביל הרושם)
מיכל שמנת לבישול
בצל בינוני
שקית אבקת רוטב/מרק פטריות
כפית חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט טחון (לא חובה!|)
פרמזן מומלץ למי שאוהב.
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה ע"פ הראות היצרן.
בנתיים שהפסטה מתבשלת, חותכים את הפטריות לפרוסות וקוצצים את הבצל. מחממים מחבת ובו את החמאה.
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף ומוסיפים את הפטריות. ממליחים ומפלפלים.
כשהפטריות מצטמקות (כעבור 10 דקות בערך)
מוסיפים חצי ממיכל השמנת המתוקה, ומערבבים היטב.
את חצי השמנת שנותרה מערבבים בקערה עם אבקת רוטב הפטריות עד שאין גושים, ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב, ומנמיכים את האש לצימצום.
ביינתיים מוצאים את הפסטה, מסננים ושוטפים.
כשהרוטב מצומצם מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מוסיפים מעט אגוז מוסקט.
מגישים חם, מומלץ עם פרמזן מגורר מעל הכל. 🙂
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון