הוראות הכנה
מרכיבים
חב' פסטה מכל סוג שרוצים
2 שמנת מתוקה
1 קופ' פטריות שמפיון, או פטריות טריות
1 בצל בינוני קצוץ דק
3-4 שיני שום קצוצים
תבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, ושקית רוטב פטריות.
50 גר' חמאה
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות הצרכן ומשרים במים קרים.
במחבת שמים את החמאה לטיגון ומוסיפים את הבצל הקצוץ+ השום.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות לחתיכות קטנות ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת המתוקה+החלב ומביאים לרתיחה מוסיפים את שקית רוטב הפטריות
ומערבבים ,מוסיפים את התבלינים לפי הטעם בערך רבע כפית מכל אחד.
מערבבים היטב ומוסיפים לרוטב את הפסטה, או שופכים על הפסטה את הרוטב לבחירתכם.
יש אפשרות להקרים את הפסטה ע"י גבינה מגוררת.
ב ת א ב ו ן ד ל י ת !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון