חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מצוינת,ממלאה ופשוטה להכנה...
פסטה ברוטב שמנת עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מצוינת,ממלאה ופשוטה להכנה...
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מאיזה סוג שרוצים
קופסה של פטריות שמפניון(50-100 ג')
2 חבילות שמנת מתוקה 38% שומן
כפית קורנפלור
כפית אבקת מרק
חצי כפית אגוז מוסקט
פלפל לבן,מלח
חבילת חמאה 100 ג'
1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
חותכים את הפטריות לפרוסות,לוקחים סיר בינוני,ממיסים את החמאה בסיר,כאשר החמאה מומסת מוסיפים את הפטריות,מטגנים את הפטריות עד שהן נהיות זהובות,מוסיפים את שני השמנת,מנמיכים לאש קטנה נותנים לשמנת ולפטריות להתבשל 5-7 דקות במקביל לוקחים 1/4 כוס חלב מוסים את הקורנפלור ומערבבים טוב עד שלא נשארים גושים,מוסיפים לכוס,אבקת מרק ואגוז מוסקט ומערבבים טוב,מוסיפים את הכל לשמנת,מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם,נותנים לרוטב להתבשל לעוד 5 דקות על אש קטנה ומכבים,במקביל לרוטב או בסוף ההכנה,מבשלים את הפסטה עד שנהיית אל-דנטה(קצת קשה), לשים את הרוטב על הפסטה ובתאבון...
מגיש: hans2
מקור: עידו
שתף את המתכון