הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מאיזה סוג שרוצים
קופסה של פטריות שמפניון(50-100 ג')
2 חבילות שמנת מתוקה 38% שומן
כפית קורנפלור
כפית אבקת מרק
חצי כפית אגוז מוסקט
פלפל לבן,מלח
חבילת חמאה 100 ג'
1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
חותכים את הפטריות לפרוסות,לוקחים סיר בינוני,ממיסים את החמאה בסיר,כאשר החמאה מומסת מוסיפים את הפטריות,מטגנים את הפטריות עד שהן נהיות זהובות,מוסיפים את שני השמנת,מנמיכים לאש קטנה נותנים לשמנת ולפטריות להתבשל 5-7 דקות במקביל לוקחים 1/4 כוס חלב מוסים את הקורנפלור ומערבבים טוב עד שלא נשארים גושים,מוסיפים לכוס,אבקת מרק ואגוז מוסקט ומערבבים טוב,מוסיפים את הכל לשמנת,מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם,נותנים לרוטב להתבשל לעוד 5 דקות על אש קטנה ומכבים,במקביל לרוטב או בסוף ההכנה,מבשלים את הפסטה עד שנהיית אל-דנטה(קצת קשה), לשים את הרוטב על הפסטה ובתאבון...
מגיש:
מקור: עידו
שתף את המתכון