חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בשר טחון ברוטב טחינה ושקדים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה בשר טחון ברוטב טחינה ושקדים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של פסטה (מכל סוג שהוא שאתה אוהב)
1/2 קילו בשר טחון
1/4 כוס שמן צמחי לטיגון הבשר והבצל
1/2 כף פילפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית קינמון, פלפל אנגלי + מלח לפי הטעם
1 בצל גדול קצוץ דק
4-5 שיני שום, כתוש דק
3/4 כוס טחינה מדוללת לרמת יוגורט או 3/4 כוס יוגורט
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוץ דק
1 כפית נענע קצוצה
3/4 כוס שקדים (חצויים או כוס שבבי)
1/4 של צנוברים שלמים
מלח לפי הטעם
1/2 כפית שמן אגוזים
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מסננים ומוסיפים כפית שמן)
2. במחבת עם שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הבשר את הפילפל, כינמון, פלפל אנגלי, ואת השום הפרוס מערבבים את הכל ועם מזלג מערבבים.
3. בפירקס מניחים למטה את הפסטה ושופכים מעל את הטחינה/ יוגורט ומכניסים לתנור ב250 מעלות ל 5 דקות
4 מוציאים ומעל מפזרים את הבצל והבשר מוסיפים את הפטרוזיליה נענע והשקדים הקלוי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון