הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מסוג לינגוויני
2 ביצים
חמאה
גבינה
שמנת מתוקה
לימון
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים רותחים, מוסיפים מלח.
מוסיפים חבילה של פסטה לינגוויני.
מבשלים עד אשר הפסטה אל-דנטה
מפרידים 2 חלמוני ביצים וטורפים.
מוסיפים גבינה מגוררת פרמזן.
מוסיפים שמנת ומערבבים. (לא להציף את הפסטה).
מוסיפים קליפת לימון מגורדת.
מוסיפים מיץ לימון.
אין צורך להוסיף מחל ופלפל. (הגבינה מלוחה).
לאחר שהפסטה מוכנה, מסננים את המים.
שופכים את המים מהסיר, מחזירים את הפסטה ומוסיפים חמאה.
מכבים את האש.
מוסיפים את תערובת הביצים לסיר. מערבבים את הפסטה.
מגרדים מעל הפסטה גבינה מגורדת ופטרוזיליה טריה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון