הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה צדפים/כונכיות
פטרוזיליה
שום כתוש
ברוקולי - אפשר קפוא
פלפל,
אבקת מרק
שמנת מתוקה
גבינה צהובה מגוררת
מעט חלב
אופן ההכנה
לבשל הפסטה ולסנן. (להוסיף לבישול 1כף שמן)
לקצוץ הרבה פטרוזילה ולהוסיף שום כתוש.
לשים בסיר מעט שמן זית, מעט חמאה ולהוסיף את הפטרוזיליה והשום.
להכניס ברוקולי מופשר ומבושל מעט וחתוך לחתיכות קטנות.
להוסיף מלח, פלפל, אבקת מרק ומעט מים.
להכניס לברוקולי וכל החומרים את הפסטה
לפני ההגשה:
לצקת מעל שמנת מתוקה, גבינה צהובה מגוררת ומעט חלב ולחם במיקרוגל.
להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון