חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם נתחי באס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם נתחי באס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטים של באס ללא עצמות ועור מתובלים במעט מלח
3 ק"ג עגבניות אדומות בשלות
1 חבילה פסטה פטוצ'יני
½ כוס שמן זית
5 שיני שום קצוצות
½ כפית מלח
1 פלפל חריף קצוץ
3-4 עלי ריחן
אופן ההכנה
מרסקים את העגבניות היטב במעבד מזון ומסננים מקליפות וגרעינים לקבלת רסק עגבניות נוזלי. בסיר גדול מחממים שמן זית ושום כדקה ביחד עם הפלפל החריף. מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה לסיר הרותח. מבשלים את הפסטה תוך כדי רתיחה, על להבה גבוהה, עד שהיא מוכנה. מוסיפים את הריחן והדגים, מכסים ומבשלים יחד כ-10 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף חיים כהן
שתף את המתכון