הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטים של באס ללא עצמות ועור מתובלים במעט מלח
3 ק"ג עגבניות אדומות בשלות
1 חבילה פסטה פטוצ'יני
½ כוס שמן זית
5 שיני שום קצוצות
½ כפית מלח
1 פלפל חריף קצוץ
3-4 עלי ריחן
אופן ההכנה
מרסקים את העגבניות היטב במעבד מזון ומסננים מקליפות וגרעינים לקבלת רסק עגבניות נוזלי. בסיר גדול מחממים שמן זית ושום כדקה ביחד עם הפלפל החריף. מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה לסיר הרותח. מבשלים את הפסטה תוך כדי רתיחה, על להבה גבוהה, עד שהיא מוכנה. מוסיפים את הריחן והדגים, מכסים ומבשלים יחד כ-10 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף חיים כהן
שתף את המתכון