חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פזולי קרה ברוטב פלפלים ועגבניות צלויות (סלט שאוויה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיוזן של סלט הפלפלים והעגבניות הטריפולטאי שוויה מדהים
פסטה פזולי קרה ברוטב פלפלים ועגבניות צלויות (סלט שאוויה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיוזן של סלט הפלפלים והעגבניות הטריפולטאי שוויה מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
במצרכים:
800 ג"ר פסטה פזולי / ביסלי
50 ג"ר זיתי קלמטה שחורים
6 פלפלים ירוקיםבהירים,צהובים,ואדומים
3 פלפלים חריפים ירוקים,או לפי הסיבולת
6 עגבניות מוצקות
4 שיני שום קצוץ דק
15 עגבניות שרי חצויות (לא מבשלים)
שמן זית
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,כמון.
אופן ההכנה
הוראות הכנה לפסטה
ע"פי הוראות היצרן עד למידת עשיה אל דנטה
הוראות הכנה לרוטב
1. קולים את הפלפלים ואת העגבניות על אש גלויה.נכון,לילוך וכו',אבל שם
הסלט הוא משוויה-כלומר צלוי,קלוי,וזה על אש גלויה.
2. שמים את הפלפלים בשקית ניילון או בסיר סגור,לחצי שעה.מקלפים.
3. את העגבניות יש לצלות עד שהקליפה מתפוצצת,ולקלף אותה.היא יורדת
במהירות.
4. קוצצים את הירקות דק דק
5. מערבבים עם שאר החמרים.מצננים במקרר.
6. יש להוסיף מעט שמן זית ומעט מיץ לימון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון