הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 חציל קלוא ומנוקה
חבילה בצק עלים
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
1 בצל גדול
אופן ההכנה
מרפדים תבנית אפייה שטוחה משומנת בבצק עלים.
את הבשר ביחד עם בצל גדול קצוץ מניחים במחבת גדולה ומפוררים את הבשר לפרורים.
מוסיפים אליו את החציל הקצוץ(למי שלא אוהב חציל אפשר לעשות פירה מתפוח אדמה אחד גדול),מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים היטב את על התערובת , מוסיפים את הביצה, ושופכים הכל על הבצק שבתבנית.
את כל העיסה מכסים בשכבה של בצק עלים וסוגרים היטב את השוליים.
מברישים את החלק העליון של הבצק בביצה טרופה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך
45 דקות.
ניתן להכין רוטב שמפיניון ולהגיש בנפרד.
בתאבון.
מגיש:
מקור: ספרד
שתף את המתכון