חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטלים/סיגרים מרוקאיים מתוקים ממולאים אגוזים ופירות יבשים או במילוי תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטלים מרוקאיים מתוקים ממולאים אגוזים ופירות יבשים או במילוי תרד
פסטלים/סיגרים מרוקאיים מתוקים ממולאים אגוזים ופירות יבשים או במילוי תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטלים מרוקאיים מתוקים ממולאים אגוזים ופירות יבשים או במילוי תרד
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
חצי ק"ג קמח רגיל
1 כוס שמן רגיל
1 כוס יין לבן
שמן לטיגון
*** לעצלנים ניתן לקנות עלי פסטילה בסופרים הגדולים
למילוי שקדים:
250 גר, שקדים מולבנים(ללא קליפה חומה)
200 גר' סוכר דק
1 חלבון ביצה גדולה
גרד קליפת לימון שלם.
למילוי פרג
למלית:
150 גרם פרג טחון
100 גרם סוכר
2 כפות שמנת חמוצה
קליפת לימון לפי הטעם
אופן ההכנה
בצק:
לערבב שמן ויין יחד, להוסיף קמח,
לערבב היטב . ולתת לבצק לנוח כחצי שעה.
לחלק בצק ל4 כדורים שווים.
לרדד כל כדור לעלה דק מאד.
לקרוץ מלבנים מוארכים ולהכניס מילוי
לקפל פנימה בצורת משולש ן.
לטגן בשמן חם עד הזהבה. או למרוח היטב בחמאה מומסת ולהכניס לתנור שחומם ל150 מעלות עד הזהבה כ 15 דקות
לטבול בסירופ חם ולהניח על רשת
מלית שקדים:
לטחון שקדים עם קליפת לימון,
להוסיף סוכר וחלבון ביצה, לערבב וללוש לבצק.
סירופ:
250 גר' סוכר
חצי כוס מים
מיץ מחצי לימון
מספר חוטי זעפרן מפוררים.
לבשל על אז נמוכה עד שהנוזל יעלה בועות ויסמיך
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://gigaboul.net/recipes/img/1/35.htm
שתף את המתכון