הוראות הכנה
מרכיבים
½ ליטר מים
½ ליטר חלב
100 גרם מרגרינה
1 ק"ג קמח
גבינות לבנות למילוי ( כל גבינה שאתם אוהבים)
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה בסיר לאחר מכן יש להוסיף את המים והחלב ולהביא לרתיחה. מניחים בצד להתקררות קלה ואז מוסיפים את הקמח ולשים עד לקבלת בצק אחיד. משאירים את הבצק כחצי שעה בצד לנוח. לאחר מכן, מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים וממלאים בגבינות ומהדקים היטב את הפסטלים לסגירה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהפסטל אפוי בצבע זהוב בינוני.
מגיש:
מקור: פורטוגזי
שתף את המתכון