הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה הודו
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
דבש
רוטב סויה
שום כתוש
אופן ההכנה
לצקת על החזה שמן זית , לתבל עם שאר החומרים לעסות את החזה מכל הצדדים.
להניח במקרר לפחות לילה .
למחרת להעביר את חזה ההודו לתבנית ולצקת מעל את הרוטב, לכסות בנייר כסף ולאפות
בחום 200°c במשך כ-30 דקות, להפוך לצד השני לכסות שוב בנייר כסף ולאפות עוד 20 דקות או עד שהבשר מוכן.
לקרר היטב ולפרוס לפרוסות דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון