הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה פפריקוש חריפה גם באמצע
חומרים
1 פרפר של חזה הודו חתוך ל2
1/2 כוס שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות שום כתוש
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס סוכר זהוב דמרה
1 כפית מלח גס
חוט קשירה כמו שפגט
אופן ההכנה
אופן הכנה
פותחים את מחצית הפרפר מהצד כמעט לכל רוחבו (כיס שנפתח)
מורחים לתוך הכיס הרבה מהתערובת ומעסים היטב (ניתן לפזר שבבי שום)
קושרים היטב את הנתח בשיטת הרשת ומורחים את הנתחים מבחוץ תוך עיסוי את יתרת התערובת
ומשרים ליממה לפחות בתבנית עם ניילון נצמד במדף התחתון במקרר( לעישון ראה מתכון 4 יממות).
לאפיה בתנור
מורחים על חזה ההודו את המישרה ומוסיפים פפריקה עד לכיסוי מלא עוטפים היטב בנייר אלומיניום
ואופים 25 דקות בתנור בחום של 180 מעלות מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות
לא להגזים באפיה כדי לא ליבש אותו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון