חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה רומנית חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג פסטרמה זה נאכל בדרך כלל בחום החדר או פושר מכיוון שטעמיו מתפשטים brבחום br br br
פסטרמה רומנית חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג פסטרמה זה נאכל בדרך כלל בחום החדר או פושר מכיוון שטעמיו מתפשטים brבחום br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה רומנית חמה
חומרים
1 פרפר של חזה הודו חתוך ל2 או שוק חזיר במשקל 2 ק"ג
1/2 כוס שמן
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס מיץ לימון
1 כף דבש מומס בחצי כוס מים
3-4 שיני שום כתושות
1 כף חרדל. גרגירים
1 כפית מלח גס
מערבבים הכל ביחד ומעסים היטב את הנתחים
ומשרים במרינדה הזו לילה לפחות (באם לעישון ראה מתכון 4 יממות).
אופן ההכנה
אופן הכנה
לאפיה בתנור
מורחים על חזה ההודו או שוק החזיר את המישרה עוטפים היטב בנייר אלומיניום
ואופים 25 דקות לחזה הודו או 35 דקות לשוק החזיר בתנור בחום של 180 מעלות מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות
לא להגזים באפיה כדי לא ליבש אותו.
לעישון (ראה מתכון עישון)
מורחים את חזה ההודו במישרה תולים על וו ומעשנים 2.5 שעות עד 3
מקררים לחום החדר ופורסים דק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון