הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה רומנית חמה
חומרים
1 פרפר של חזה הודו חתוך ל2 או שוק חזיר במשקל 2 ק"ג
1/2 כוס שמן
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס מיץ לימון
1 כף דבש מומס בחצי כוס מים
3-4 שיני שום כתושות
1 כף חרדל. גרגירים
1 כפית מלח גס
מערבבים הכל ביחד ומעסים היטב את הנתחים
ומשרים במרינדה הזו לילה לפחות (באם לעישון ראה מתכון 4 יממות).
אופן ההכנה
אופן הכנה
לאפיה בתנור
מורחים על חזה ההודו או שוק החזיר את המישרה עוטפים היטב בנייר אלומיניום
ואופים 25 דקות לחזה הודו או 35 דקות לשוק החזיר בתנור בחום של 180 מעלות מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות
לא להגזים באפיה כדי לא ליבש אותו.
לעישון (ראה מתכון עישון)
מורחים את חזה ההודו במישרה תולים על וו ומעשנים 2.5 שעות עד 3
מקררים לחום החדר ופורסים דק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון