הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה בינוניים
10 נקניקיות (אצלנו מכינים עם "טבעול"..) חתוכות לפרוסות לא דקות מידי
2 בצלים
גמבה
זיתים
פטריות
בזיליקום
מלח
פטרוזיליה
אופן ההכנה
מטגנים בצל וגמבה, מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ונקניקיות
מערבבים על האש כמה דקות
מוסיפים בזיליקום, מלח, זיתים, פטריות חתוכות, (בערך כוס)
מערבבים ומבשלים 5 דקות
מוסיפים מים שיכסו את הכל
מרתיחים ומבשלים בערך שלושת רבעי שעה
מכבים את האש ומשאירים ללא מכסה 10 דקות לאידוי.
מקשטים בפטרוזיליה
מגיש:
מקור: יהודה הטבח המלכותי של משפחת דגן
שתף את המתכון