הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
100 גר' שוקולד מריר
כף מרגרינה
כפית מים
כוס פצפוצי אורז
כלים:קערה חסינת אש,כף,כפיות,מחבת,כף עץ לבחישה,כוס,מגש,עטרות נייר(מנג'טים)
אופן ההכנה
שוברים את השוקולד לקוביות.
מניחים את השוקולד המים והמרגרינה בתוך קערה.
להכניס את הקערה למיקרוגל בחום מירבי למשך דקה וחצי,להוציא ולבחוש.
כש"משחת השוקולד" מוכנה שופכים לתוכה את פצפוצי האורז ומערבבים.
לוקחים את העישה ושמים אותה בעטרות נייר בצורת כדורים ומניחים על מגש.
את המגש שמים במקרר במשך שעה .
בהצלחה ובתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון