הוראות הכנה
מרכיבים
פקאנים מסוכרים
חומרים:
1 קילו סוכר
1 ליטר מים
פקאנים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מכינים סירופ סוכר (סוכר ומים על האש עש שהסוכר נמס). כשהכל רותח, מכניסים פנימה את הפקאנים ומבשלים יחד רבע שעה, תוך כדי ערבוב. מסננים את המים.
כעת, מטגנים את הפקאנים בשמן נקי ועמוק עד שהם מגיעים לצבע ממש כהה,(לא מוציאים אותם לתוך נייר סופג הם יידבקו!), ואחרי קירור נגרוס אותם גס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון