חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פראטהות שיבולת שועל ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפאראטה הזו עשויה מערבוב של קמח חיטה ושיבולת שועל כדי להכניס לך את הטעם של שיבולת שועל עשירה בסיבים. השתמשתי בבצל הירוק כמילוי כי הוא עוזר להסוות את הטעם הנא של שיבולת השועל. זה מוגש הכי טוב כשהוא מוגש חם עם פאניר לאבדבאר
פראטהות שיבולת שועל ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפאראטה הזו עשויה מערבוב של קמח חיטה ושיבולת שועל כדי להכניס לך את הטעם של שיבולת שועל עשירה בסיבים. השתמשתי בבצל הירוק כמילוי כי הוא עוזר להסוות את הטעם הנא של שיבולת השועל. זה מוגש הכי טוב כשהוא מוגש חם עם פאניר לאבדבאר
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3/4 כוס קמח חיטה מלא
1/4 כוס שיבולת שועל לבישול מהיר
2 כפות קריש דל שומן
מלח לטעם
למילוי:
1/2 כוס פקעות בצלים ירוקים, קצוצות
1 כוס גבעולי בצלים ירוקים, קצוצים
1 כפית זרעי כמון
1 כפית ממרח זנגוויל-פלפל ירוק חריף
1 כפית שום, קצוץ היטב
1/2 כפית שמן
מלח לטעם
מרכיבים נוספים:
1 כפית שמן לבישול
אופן ההכנה
לבצק
1. לצרף את כל המרכיבים וללוש לבצק רך, תוך שימוש בדי מים.
2. לחלק ל-4 מנות שוות ולהשאיר בצד.
למילוי הבצל הירוק
1. לחמם את השמן במחבת נון-סטיק, להוסיף את זרעי הכמון ולתת להם להתפצח
2. להוסיף את פקעות הבצלים הירוקים, ממרח הזנגוויל-פלפל ירוק חריף והשום ולבשל עד שהבצל הופך לשקוף למחצה.
3. להוסיף את גבעולי הפצל הירוק והמלח ולבשל על אש גבוהה עד שהתערובת יבשה לגמרי. להסיר ולתת להתקרר.
איך להמשיך
1. לגלגל את מנת הבצק לכדור של 75 מ"מ.
2. למקם מנה של המילוי במרכל עיגול הבצק.
3. לחבר את כל הצדדים למרכז ולאטום הדוק.
4. לגלגל שוב לעיגול של 125 מ"מ בעזרת מעט קמח רגיל
5. לבשל את הפאראהא במחבת נון-סטיק, תוך שימוש במעט שמן, עד ששני הצדדים חומים זהובים.
6. לחזור עם שארית הבצק והמילוי כדי ליצור עוד 3 פאראטהות.
7. להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון