הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3/4 כוס קמח חיטה מלא
1/4 כוס שיבולת שועל לבישול מהיר
2 כפות קריש דל שומן
מלח לטעם
למילוי:
1/2 כוס פקעות בצלים ירוקים, קצוצות
1 כוס גבעולי בצלים ירוקים, קצוצים
1 כפית זרעי כמון
1 כפית ממרח זנגוויל-פלפל ירוק חריף
1 כפית שום, קצוץ היטב
1/2 כפית שמן
מלח לטעם
מרכיבים נוספים:
1 כפית שמן לבישול
אופן ההכנה
לבצק
1. לצרף את כל המרכיבים וללוש לבצק רך, תוך שימוש בדי מים.
2. לחלק ל-4 מנות שוות ולהשאיר בצד.
למילוי הבצל הירוק
1. לחמם את השמן במחבת נון-סטיק, להוסיף את זרעי הכמון ולתת להם להתפצח
2. להוסיף את פקעות הבצלים הירוקים, ממרח הזנגוויל-פלפל ירוק חריף והשום ולבשל עד שהבצל הופך לשקוף למחצה.
3. להוסיף את גבעולי הפצל הירוק והמלח ולבשל על אש גבוהה עד שהתערובת יבשה לגמרי. להסיר ולתת להתקרר.
איך להמשיך
1. לגלגל את מנת הבצק לכדור של 75 מ"מ.
2. למקם מנה של המילוי במרכל עיגול הבצק.
3. לחבר את כל הצדדים למרכז ולאטום הדוק.
4. לגלגל שוב לעיגול של 125 מ"מ בעזרת מעט קמח רגיל
5. לבשל את הפאראהא במחבת נון-סטיק, תוך שימוש במעט שמן, עד ששני הצדדים חומים זהובים.
6. לחזור עם שארית הבצק והמילוי כדי ליצור עוד 3 פאראטהות.
7. להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון