הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו פרגיות
5 כפות שמן
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות דבש טהור
מלח ופלפל
4 כפות רוטב סויה
7 שיני שום פרוסות
חצי כוס מים
כפית א. מרק עוף
כפית כורכום(או חוויג' למרק)
1 כפית זנגויל טחון
עשבי תיבול קצוצים: פטרוזליה שמיר כוסברה ונענע(שליש חב' )
אופן ההכנה
את הפרגיות לחתוך לקוביות לחמם שמן במחבת ולטגן אותם היטב!
בקערה לערבב את שאר החומרים+עשבי התיבול לערבב עם הפרגיות ולטגן כמה דקות .ולהוסיף את המים ולבשל 20דקות!להגיש בצלחת עם הרוטב החם!(לטבול לחם)
בתאבון! מומלץ בתוספת פירה או אורז !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון