חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות ברוטב לימונים כבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרגיות ברוטב לימונים כבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות סטייק פרגית
8 לימונים כבושים חתוכים לרבעים (ע"ע)
4 תפוזונים סיניים חתוכים לרבעים
2 שיני שום קצוצות
¼ כפית צ'ילי טרי קצוץ דק
1 כף חומץ
2 כפות שמן זית
¼ כוס רוטב סויה
1 כפית רוטב ווסטרשייר
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (למעט הפרגית) בקערה. מעבירים לכלי שניתן לסגירה. מוסיפים לשם את הפרגית ומשרים במקרר למשך 24 שעות.
מחממים מחבת גדולה. מוציאים את הפרגיות מהמשרה. מטגנים את הפרגיות על המחבת (ללא שמן) כשלוש דקות מכל צד. מניחים בצלחת הגשה. שופכים את חומרי הרוטב למחבת ומערבבים היטב עם כף עץ להמסת המשקעים כחצי דקה. מסירים מהאש ומסננים.
על צלחת ההגשה (כאשר הפרגיות כבר מונחות) יוצקים מעט מהרוטב לכל סועד. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון