הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות סטייק פרגית
8 לימונים כבושים חתוכים לרבעים (ע"ע)
4 תפוזונים סיניים חתוכים לרבעים
2 שיני שום קצוצות
¼ כפית צ'ילי טרי קצוץ דק
1 כף חומץ
2 כפות שמן זית
¼ כוס רוטב סויה
1 כפית רוטב ווסטרשייר
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (למעט הפרגית) בקערה. מעבירים לכלי שניתן לסגירה. מוסיפים לשם את הפרגית ומשרים במקרר למשך 24 שעות.
מחממים מחבת גדולה. מוציאים את הפרגיות מהמשרה. מטגנים את הפרגיות על המחבת (ללא שמן) כשלוש דקות מכל צד. מניחים בצלחת הגשה. שופכים את חומרי הרוטב למחבת ומערבבים היטב עם כף עץ להמסת המשקעים כחצי דקה. מסירים מהאש ומסננים.
על צלחת ההגשה (כאשר הפרגיות כבר מונחות) יוצקים מעט מהרוטב לכל סועד. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון