חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות/כנפיים עוף ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב "טריאקי" נמכרים במספר רשתות בארת (ג'מבו, טיב-טעם וכו'). וקיים במספר חברות. brרוטב טקיאקי הכי טוב כאשר הוא במצב נוזלי (קצת סמיך) וללא חתיכות. brניתן להחליפו בעירבוב "רוטב סויה + דבש" עד שהרוטב נהיה מתקתק-מלוח (מאוד טעים). brהרוטב הזה מעולה לטיפול פרגיות וכנפיות, ל"על האש" או סתם במחבת.
פרגיות/כנפיים עוף ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב "טריאקי" נמכרים במספר רשתות בארת (ג'מבו, טיב-טעם וכו'). וקיים במספר חברות. brרוטב טקיאקי הכי טוב כאשר הוא במצב נוזלי (קצת סמיך) וללא חתיכות. brניתן להחליפו בעירבוב "רוטב סויה + דבש" עד שהרוטב נהיה מתקתק-מלוח (מאוד טעים). brהרוטב הזה מעולה לטיפול פרגיות וכנפיות, ל"על האש" או סתם במחבת.
הוראות הכנה
מרכיבים
ל- 1 ק"ג בשר:
מיונז - 150 גר'
שום כתוש - 2-6 שיניים, בהתאם לטעם הסועדים (זה משתלב מצויין עם טריאקי)
רוטב טריאקי - חצי כוס בערך
רוטב צ'ילי מתוק - 2 כפות
אופן ההכנה
"על האש": שמים חתיכות של פרגיות או כנפיים שלמים בכלי,מוסיפים מיונז, שום, קצת רוטב צ'ילי והרבה רוטב טריאקי. הבשר אמור להיות מכוסה ברוטב אך לא לשחות בו.
משרים כ- 20 דקות, משפדים (במקרה וזה פרגיות), שמים על הגריל (אבל אין כמו על האש) כמה דקות ספורות מכל צד, עד שהבשר נהיה בצבע חום בהיר-כרמל. מגישים עם סלט טרי.
אותה השרייה ניתן לעשות לשניצל ביתי (צריך לגוון לפעמים), ואז לשים קמח - ביצה - פירורי לחם ולמחבת.
אותה השיטה מעולה גם לעוף (בחתיכות) בתנור.180-200 מעלות, כ- 40 דקות. להגיש עם פירה וסלט ירוק - יאמי...
מגיש: JENIKA
מקור:
שתף את המתכון