הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים פרוסים לרצועות
פרגיות טריות חתוכים לשתיים
2 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רכז רימונים
1 כף סוכר
מלח פלפל
פירות יבשים - צימוקים, פאפיה וקליפות הדרים
אופן ההכנה
1) מקלפים את הבצל הפורסים לרצועות מוסיפים למחבת מעט שמן מוסיפים את הבצל + שום כתוש ומטגנים קלות מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד השחמה קלילה בכל הצד.
2) בנתיים לוקחים את קליפות ההדרים + פאפיה וחותכים לקוביות
3) אחרי שהפרגיות השחמו מוסיפים את פירות היבישים ומערבבים
4) מוסיפים את הסויה, רכז אימונים, סוכר, מלח ופלפל מבשלים עוד 5 דקות
מגישים ביחד עם אורז וסלט חסה ושיהיה בתאבון
תמונה תבוא בהמשך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון