הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר שריר מ"ס 5
5 בצלים גדולים
סלסלת פטריות טריות
חצי כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
8 כפות שמן זיית לטיגון
חצי כוס סויה מאיכות טובה
4 כפות דבש
4 עלי דפנה,מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
פורסים את הבצלים לטבעות דקות ומאדים עד לשקיפות.מוסיפים את הפטריות לעוד 3-4 דקות ומערבבים.מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד להקרמלה של הצל והפטריות.מוסיפים את היין ,הדבש,הסויה ומביאים לרתיכה.מתבלים בפלפל,מלח ועלי דפנה.מעבירים את המצע שהתקבל לתבנית.פורסים את הבשר לפרוסות בעובי ס"מ וצורבים קלות על מנת לסגור את הנוזלים.מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף.שעה וחצי בתנור בחום 180 מעלות וזה מוכן.
ממומלץ להגיש על מצע אורז בר ורגיל מעורב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון